REMINGTON FC1000 ELEKTRIČNA KRTAČKA ZA OBRAZ

  • Proizvajalec: REMINGTON
  • Šifra:7778
  • Razpoložljivost:Na zalogi
  • 44,99€

  • Brez DDV:36,88€

REVEAL ŠČETKA ZA GLOBINSKO ČIŠČENJE OBRAZA FC1000

Pripravite se, da pokažete naravno sijočo in lepo, jasno kožo z Remington REVEAL krtačo za čiščenje obraza. Ta napredni lepotni pripomoček temelji na pametni čistilni tehnologiji, ki bo vdahnila novo življenje v vašo kožo, tako bo vaša koža videti bolj zdrava, popolna in sijoča.

 

Remington REVEAL krtača za čiščenje obraza je vitke oblike, zaradi česar je priročna in enostavena za uporabo. Glava vsebuje dvojno rotacijsko funkcijo ter vibracijsko tehnologijo za optimizacijo procesa čiščenja. In to še ni vse, ta kozmetični pripomoček je opremljen z eno-minutnim časovnikom, z nežnimi pulzi vsakih 20 sekund, s tem vam pomaga, da se nežno premaknete z enega področja na drugega in očistite vašo kožo bolj natančno. S tremi hitrostmi, lahko izberete želeno nastavitev, da si zagotovite popoln nadzor za vse čase.

Ta pametni kozmetični pripomoček uporablja napredno tehnologijo čiščenja* z globinskim čistilnim delovanjem, da temeljito očisti kožo in nežno odstrani nečistoče, ki se ujamejo v pore. Ne samo da učinkovito očišti kožo, ampak tudi pomaga pri absorbciji izdelkov za nego kože ter zagotavlja, da slednji delujejo po svojih najboljših močeh.

Dopolnjen z izbiro treh ščetk; ščetka za normalno kožo je nujen kozmetični pripomoček za vsakodnevno globinsko čiščenje. Ščetka za občutljivo kožo je za nežno vsakodnevno čiščenje. Masažni nastavek pa je najboljši za globinsko čiščenje in oživitev puste in utrujene kože

·         Vključuje 3x krtačke:

-          Običajna krtačka z 99,9% antibakterijsko zaščito

-          Krtačka za občutljivo kožo z 99,9% antibakterijsko zaščito

-          Masažna krtačka

·         Odstranjuje odvečne snovi v porah, ki preprečujejo izdelkom pravilno absorbiranje in delovanje

·         Napredno čiščenje, ki razkriva pravo lepoto kože

·         Dvo smerna vrtljiva in vibrirajoča krtačka

·         En minutni časovnik z 20 sekundnim opomnikom za temeljito čiščenje

·         3 hitrosti čiščenja

·         LED luči okoli glave krtačke, ki dajejo koži mehkobo in sijaj

·         Do 30 uporab z enim polnjenjem

·         Vodoodporna & pralna