REMINGTON CI86X5 KODRALNIK LAS CHAM.COLOUR PROTECT

  • Proizvajalec: REMINGTON
  • Šifra:7777
  • Razpoložljivost:Na zalogi
  • 27,99€

  • Brez DDV:22,94€

ADVANCED COLOUR PROTECT KODRALNA PALICA CI86X5

Ali obožujete skuštrane valove, čvrst čop ali zvezdniške glamurozne kodre, vendar vas skrbi da toplotno oblikovanje prispeva k bledenju barve vaših las? Ne skrbite več, saj Advanced Colour Protect kodralna palica uporablja edinstveno tehnologijo Colour Protect, ki zagotavlja, da ne ustvarjate kodrov za ceno vaše barve. Ta tehnologija pomaga zaščititi barvane lase, saj ustvarja optimalno toploto za popolno pričesko za dolgotrajno živahnost in sijaj.Z napredno keramično prevleko prepojeno s karitejevim oljem in UV filtri boste z lahkoto vzdrževali vaše kodre v brezhibnem stanju. Prenaša mikroregeneratorje na vaše lase med vsakim ustvarjanjem valova ali kodra, in tako ohrani barvo vaših las in jim poveča sijaj.Pameten toplotni senzor Colour Protect vam omogoča, da ustvarite salonske rezultate, ki so pripravljeni na selfije, medtem ko še vedno skrbi za vaše lase, saj neprekinjeno uravnava optimalno temperaturo cevi.S 30-sekundnim segrevanjem in 5 toplotnimi nastavitvami, ki vam omogočajo prilagoditi temperaturo tipu vaših las- brezhiben videz ni bil nikoli enostavnejši. 25-38 mm cev vam daje svobodo pri ustvarjanju pestre izbire najbolj vročih sezonskih pričesk, ne glede na to ali gre za naraven, valovit videz za v službo ali velike, poskočne kodre za večer z dekleti. Prav tako ima prevlečen ročaj, ki prepreči spolzenje las s cevi.

Z napredno keramično prevleko prepojeno s karitejevim oljem in UV filtri lahko ustvarjate čudovite kodre, medtem ko še vedno skrbite za vaše lase. S podaljšanjem živahnosti vaših las in povečanjem njihovega naravnega, zdravega sijaja lahko s samozavestjo, ki vam jo dajo le čudoviti lasje, ustvarite kakršenkoli koder in valov. Torej, kako deluje? Cev palice vsebuje mikroregeneratorje prepojene z UV filtri in karitejevim oljem, ki se prenašajo na vaše lase z vsako ustvarjeno pričesko - poskrbijo, da vaši lasje vedno izgledajo najboljše.

Ustvarite želene kodre, medtem ko še vedno poskrbite za svojo barvo z Advanced Colour Protect palico. Pameten toplotni senzor za zaščito barve neprekinjeno uravnava temperaturo cevi in s tem prepreči pregrevanje. Torej se pripravite, da boste izrazili svoj edinstven slog s prepričanjem, da bodo vaši kodri nepoškodovani in vaša barva zaščitena.

·         Edinstvena tehnologija za zaščito barve – pameten toplotni senzor za zaščito barve 

·         Napredna keramična prevleka prepojena s karitejevim oljem in UV fitri

·         Pomaga zaščititi barvane lase za dolgotrajno živahnost in sijaj

·         25-38 mm cev – ustvari mehke, naravne kodre in valove

·         Senzor z gumbom vklop/ izklop in LED prikazovalnik

·         Vključen digitalni prikazovalnik s 5 nastavitvami do 210 °C

·         Prevlečen ročaj- za brezskrbno oblikovanje pričeske

·         Funkcija zaklepa temperature

·         Temperaturna funkcija boost

·         Hitro segrevanje v 30 sekundah

·         Razkošna torbica za shranjevanje odporna na toploto

·         Rokavica odporna na toploto

·         Samodejni varnostni izklop po 60 minutah

·         Stojalo odporno na toploto

·         Hladna konica

·         Globalna napetost

·         3 m dolg salonski vrtljivi kabel

·         5+1 leto garancije