REMINGTON D7779 SUŠILEC LAS AIR3D WHITE

  • Proizvajalec: REMINGTON
  • Šifra:7776
  • Razpoložljivost:Na zalogi
  • 149,99€

  • Brez DDV:122,94€

AIR3D SUŠILNIK LAS D7779

Naša naslednja generacija sušilnikov je tukaj, AIR3D – ne bo vam treba skrbeti preveč o toplotni poškodbi, saj ima novo strukturo za sušenje las in je oblikovana za vrhunsko oblikovanje. Zasnovana z ekipo strokovnjakov, ki združuje dolgoletne izkušnje in raziskave, lahek AIR3D vodi na poti do uspešnosti.AIR3D združuje dve ključni funkciji, potrebni za učinkovito sušenje las - edinstven 3D zračni tok in temperature, ki so popolne za doseganje hitrih optimiziranih rezultatov oblikovanja* .Glede na vaše želje so na voljo trije pripomočki za oblikovanje s 360° vrtljivostjo med uporabo za koncentrirano sušenje ali razpršeni tok, ki pomaga ustvarjati čudovite kodre.Vse to pomeni, da lahko dosežete salonske sušilne rezultate, brez da bi zapustili svoj dom.

AIR3D ponuja moderen in eleganten videz, medtem ko je lahek in enostaven za uporabo, je ergonomsko zasnovan za maksimalno udobje in nadzor.

Posebna, kompaktna glava ima votlo jedro, ki se zasveti in sveti belo ali modro, da signalizira vroč ali hladen zrak iz šobe.

Air3D ponuja 3 različne toplotne nastavitve in 2 hitrostni nastavitvi za vsestransko oblikovanje in za razliko od ostalih izdelkov, zrak segreva na optimalno temperaturo za učinkovito oblikovanje las.

 

Funkcija hladnega zraka se lahko uporabi za učvrstitev las in zaključek pričeske. Remingtonovi ekskluzivni regeneratorji za izboljšanje sijaja prav tako odpravljajo štrlenje in izboljšujejo naravni sijaj.

Preživite manj časa pred ogledalom in več časa zunaj, z razkazovanjem svojega videza sijaja brez štrlenja. Edinstven 3D zračni tok ustvarja močan, neprekinjen tok zraka, za razliko od običajnih sušilnikov na trgu, da bi zagotovil dolgotrajne videze.

 

Edinstven dizajn povečuje pretok zraka in zmanjšuje zračne turbulence znotraj komore, kar se odraža v neprekinjenem toku zraka za enakomeren in brezhiben zaključek v nekaj minutah.

Edinstven 3D zračni tok – smer zračnega toka za optimizirane rezultate oblikovanja

2x tehnologija regeneracije za izboljšanje sijaja – keramična mrežica prepojena z mikroregeneratorji in ionski generator za odstranjevanje štrlenja in izboljšanje naravnega sijaja

·         Popolna temperatura za oblikovanje – optimizirano za ustvarjanje videzov, ki trajajo

·         Uravnotežen in lahek

·         3 toplotne/ 2 hitrostni nastavitvi z LED nadzorom

·         Hladen sunek zraka

·         1800 W

·         DC motor

·         Nastavek za sistem zaklepa na potisk

·         Tanek 7 mm koncentrator

·         11 mm koncentrator za hitro sušenje

·         Difuzor

·         Obešalna zanka

·         Protizdrsna podloga

·         Vrhunska torbica za shranjevanje

·         3 m dolg kabel

·         3 + 1 leto garancije