REMINGTON HC5018 APPRENTICE STRIŽNIK LAS

  • Proizvajalec: REMINGTON
  • Šifra:7775
  • Razpoložljivost:Na zalogi
  • 14,99€

  • Brez DDV:12,29€

Remington HC5018

Remington strižnik las Apprentice je idealen komplet za striženje las doma. Ker vsebuje vse potrebne nastavke za striženje, lahko enostavno pograbite strižnik, ga vklopite in pričnete s striženjem.

Pet vodilnih glavnikov, dolžine od 3 - 18 mm (3 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm, 18 mm), vam daje popolno paleto možnosti, kar se tiče želene dolžine in stopnjevanja. Prilagodite svoj stil in frizuro, ob bolj kratkega britja do daljše ostriženih las z več strukture.

Ker strižnik deluje na kabel, ga boste lahko uporabljali brez prekinitev, prav tako pa ste lahko sigurni, da ne boste ostali brez energije za striženje. Poleg tega ima strižnik zaščitni pokrovček za rezila, zato lahko strižnik varno shranite in zaščitite ostrino rezil, brez da bi se porezali.

Vzdržljiva rezila s prevleko iz nerjavečega jekla zagotavljajo visokakovostne rezultate striženja z vsako uporabo. Ker se rezila ostrijo samodejno, vam ni treba skrbeti, da bi izgubila ostrino.

Vsestranski desetdelni komplet vsebuje vse, kar potrebujete za striženje las doma, vključno z visokokakovostnim strižnikom las, vodilnimi glavniki, krtačko za čiščenje vratu in glavnikom za oblikovanje las. Tako ste lahko sam svoj brivec in si ustvarite frizuro po svojih željah.

·         Napredna jeklena rezila s samoostrenjem

·         Žična uporaba

·         3, 6, 9, 12 mm in 18 mm vodilni glavniki

·         Krtačka za čiščenje vratu

·         Ščetka za čiščenje

·         Glavnik za oblikovanje

·         Zaščitni pokrovček za rezilo

·         3 leta garancije