Russell Hobbs GRELNIK VODE VELOCITY 23940-70

  • Proizvajalec: RUSSELL HOBBS
  • Šifra:7773
  • Razpoložljivost:Na zalogi
  • 39,99€

  • Brez DDV:32,78€

Velocity Grelnik vode

Iščete grelnik vode, ki vam prihrani čas vrenja, tako da lahko porabite več časa za pomembne stvari? Potem smo tukaj, da vam predstavimo, naš najhitrejši 2.4 kW grelnik vode, Velocity grelnik vode. Ta grelnik vode iz brušenega nerjavečega jekla s poliranimi poudarki ne samo da doda vrhunski pridih vaši kuhinji, ampak tudi pospeši vsakodnevne procese. Vedno je čas za kavo in pogovor s prijatelji ali hitro skledo ovsene kaše za zajtrk vaših malčkov, saj ta grelnik vode poskrbi za hitro vrelo vodo za vsako vašo potrebo. Najboljše od vsega pa je, da priročen hiter kljun pomaga zmanjšati količino pare, ki uhaja iz grelnika vode, in tako pomaga, da voda hitreje zavre, tako da lahko uživate v hitri pripravi.

Naš najhitrejši 2.4 kW grelnik vode

Velocity grelnik vode je tukaj, da zagotovi, da bo čas vedno na vaši strani, saj zavre 1 skodelico vode v manj kot 47 sekundah*. Naš najhitrejši 2.4 kW grelnik vode vam omogoča dovolj časa, da se vsedete, sprostite in resnično uživate v vašem toplem napitku.

Hiter kljun za zmanjšano uhajanje pare

Velocity grelnik vode ima hiter kljun, ki pomaga zmanjšati količino pare, ki uhaja iz vašega grelnika vode. Njegov pametno zasnovan pokrov pokrije kljun grelnika, dokler ta segreva vodo, kar pomeni 75 % manj uhajanja pare**. Ta lastnost pomaga pospešiti hitrost vrenja vašega grelnika vode, tako da imate vedno čas za topel napitek.

·         Naš najhitrejši 2.4 kW grelnik vode

·         Zavre 1 skodelico v manj kot 47 sekundah*

·         Hiter kljun

·         1.7 L kapacitete

·         Brušeno nerjaveče jeklo s poliranimi poudarki

·         Okno za vodo

·         Modra osvetlitev

·         Prostor za shranjevanje kabla

·         2400 W