Russell Hobbs TOASTER VELOCITY 24140-56

  • Proizvajalec: RUSSELL HOBBS
  • Šifra:7772
  • Razpoložljivost:Na zalogi
  • 49,99€

  • Brez DDV:40,98€

Velocity opekač

 

Vemo, da so jutra lahko naporna in imeti čas za zajtrk se včasih zdi nemogoče. Zato je Velocity opekač, iz brušenega nerjavečega jekla s poliranimi poudarki zasnovan tako, da vam hitro dostavi toast, ki je vedno pripravljen, ko ste vi. Ne glede na to ali gre za hitro rezino, preden se odpravite na delo, ali pa hiter prigrizek, s katerim premagate lakoto - bo naš najhitrejši 2S opekač poskrbel za vse. Uživajte v natančnem nadzoru zapečenosti, ki vam omogoča, da vedno uživate v vašem toastu, kot vam je všeč. Ima tudi 2 široki in globoki reži, tako da lahko popečete tudi tiste večje rezine kruha - kajti navsezadnje je zajtrk najpomembnejši obrok dneva.

Naš najhitrejši 2 Slice opekač

Naš najhitrejši opekač vsebuje tehnologijo hitrega toastiranja, ki v vašo rutino zajtrka vpelje hitrost in lahkotnost. Z močnimi grelnimi elementi lahko popečete vaš kruh v le 1 minuti*. Velocity opekač vam prihrani čas pri toastiranju, tako da imate več časa za pomembne trenutke.

Natančen nadzor zapečenosti

Velocity opekač z njegovim natančnim nadzorom zapečenosti bo poskrbel za vaš toast, kakorkoli ga imate radi zapečenega. Ne glede na to ali imate raje rahlo ali zlato zapečenega ali močneje in bronasto zapečenega, bo vaš toast vsakič popoln. Z gumbom za natančno zapečenost imate veliko možnosti na izbiro, tako da bo vaš toast zmeraj pripravljen po vašem okusu.

2 ekstra globoki reži

Velocity opekač ima 2 ekstra globoki reži, ki sta primerni za pestro izbiro kruhov in za tiste večje kose. Ta opekač poskrbi za vse, ne glede na to ali imate raje debele, večje kose kruha, čajno pecivo, štručke ali običajno rezino vsakodnevne štruce kruha.

·         Naš najhitrejši opekač

·         Opekač iz brušenega nerjavečega jekla za 2 rezini

·         Gumb za natančen nadzor za najboljši nadzor zapečenosti

·         Funkcije odmrzovanja, prekinitve in pogrevanja

·         Tehnologija hitrega toastiranja

·         Vključene prijemalke za opekač

·         Funkcija dvigni in poglej

·         Ekstra globoke reže

·         Grelec za štručke

·         Modra osvetlitev

·         2400 W