Košarica - naročanje

KOŠARICA

 • Dodajanje izdelkov v košarico:
  Kupec izbrane izdelke v spletno košarico doda s klikom na gumb "Dodajte v košarico". Gumb je na voljo na spletni predstavitvi izdelka. Pred klikom lahko ustrezno spremeni količino iz 1 na želeno količino, Ob vsakem dodajanju izdelka v spletno košarico se pojavi povezava, ki vodi do pregleda spletne košarice in oddaje naročila. 
 • Pregled spletne košarice:
  V pregledu košarice lahko izdelke iz nje odstranite, spreminjate lahko tudi naročeno količino izdelkov.  V pregledu spletne košarice se lahko tudi vpiše morebitna koda ugodnosti. Ugodnost se obračuna v obrazcu za oddajo naročila.
 • Prijava ali registracija kupca:
  Kupec se lahko na tem koraku odloči za nakup s prijavo/registracijo, ali za neprijavljen nakup. 
 • Obrazec za oddajo naročila:
  V obrazcu so navedeni vsi izdelki, njihove količine in cene. V obrazcu kupec označi tudi način prevzema, način plačila,  podatke za dostavo blaga, ter osebne podatke oziroma podatke podjetja. 
 • Oddaja naročila:
  Kupec naročilo odda s klikom na gumb "POTRDITE NAROČILO"
  Po elektronski pošti prejmete izpis naročila. To je samo informacija o oddanem naročilu. Če potrditvenega teksta ne vidite in v roku 72h ne prejmete potrditvene e-pošte s priloženim predračunom na vaš elektronski naslov, pomeni da je prišlo bodisi do tehnične napake, ali napačno vnesenih podatkov. Postopek lahko ponovite, ali pa nas kontaktirate za pomoč na info@positano.si , na ta naslov nas obvestite tudi, če ste po že oddanem naročilu opazili napake ali nepravilnosti v naročilu. Po oddaji naročila je naročilo sprejeto v čakalno vrsto.

  POTRDITEV NAROČILA

  Po sprejemu naročila v čakalno vrsto, vendar največ v 72urah, ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost in naročilo potrdi ter pošlje predračun na e naslov, ki ste ga v naročilu navedli. Ponudnik si pridržuje pravico, da po potrebi pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti ali telefonu o predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji sklenjena. 

  ODPOŠILJANJE BLAGA

  Ponudnik v roku, ki ga navede ob izstavitvi predračuna blago zapakira ter odpošlje.