Dostava

DOSTAVA

Blago dostavlja pošta Slovenije. Strošek poštnine je odvisen od teže naročenih artiklov.  Dobavni rok začne teči na dan prejema potrdila o plačilu.  Artikli, ki so na zalogi, bodo odposlani  isti ali naslednji delovni dan po prejetem  plačilu. V primeru, da izdelki niso na zalogi, vas bomo po elektronski pošti obvestili o nameravanem roku dostave. 

Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti. Dostava se vrši v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah. Če dostava ni uspešna oziroma, če ste ob času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo.

 

OSEBNI PREVZEM

Blago lahko po predhodnem plačilu po predračunu osebno prevzamete na maloprodajnem mestu podjetja: Positano d.o.o. PE Butik svetil Lučka Celjska cesta 40, 3320 VELENJE. Dobavni rok začne teči na dan prejema plačila na naš transakcijski račun. Ko bo blago pripravljeno za prevzem vas obvestimo po elektronski pošti. V primeru, da izdelki niso na zalogi, vas bomo po elektronski pošti obvestili, kdaj lahko blago prevzamete. Opcijsko lahko pri osebnem prevzemu plačate tudi z gotovino ali plačilnimi karticami

 

PLAČILA

  • Plačilo je možno po predračunu. Prosimo vas, da v roku treh dni nakažete skupni znesek naročila na transakcijski račun SI56 0317 6100 0414 315. Blago odpošljemo v istem delovnem dnevu, ko prispe nakazilo na naš račun.
  • Plačilo je možno tudi preko storitve PayPal 
  • V primeru da se odločite za osebni prevzem lahko plačilo izvedete tudi ob prevzemu blaga z gotovino ali plačilnimi karticami