Zasebnost

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Z nakupom artikla v naši spletni trgovini uporabnik poda izrecno soglasje, da ponudnik kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke, ki izhajajo iz njegovega pravnega razmerja z izdajateljem, in sicer naslednje kategorije osebnih podatkov:

·         ime in priimek,

·         primarni naslov in naslov dostave,

·         elektronska pošta,

·         telefonska številka,

·         IP naslov,

·         čas in datum registracije,

·         arhiv komunikacije,

·         podatki o kupljenih artiklih.

 

Pri nakupu artikla v spletni trgovini uporabnik poda izrecno soglasje, da sme upravljalec obdelovati osebne podatke za namene:

·         internetne prodaje in dostave blaga ali izvedbe storitev,

·         statističnih obdelav,

·         izvajanja trženjskih raziskav,

 

Upravljalec bo pridobljene osebne podatke hranil in varoval skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 67/2007 in nadaljnje spremembe), zlasti pa jih bo ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam.

Upravljalec neposredno zbira informacije, ki jih kupci navedejo pri naročilu. Ponudnik teh informacij ne sme razkrivati tretjim osebam oz. jih sme razkriti tretjim osebam zgolj ob izpolnjenih pogojih iz Zakona o varstvu osebnih podatkov.

Vaši podatki bodo ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipulacijo in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Na podlagi vaše zahteve vas bomo najkasneje v roku 15 dni pisno in v skladu z ustreznimi predpisi obvestili, kateri osebni podatki so bili zbrani med obiskom našega spletnega mesta.

Podatke, ki jih o sebi pošiljate upravljalcu spletne trgovine nadzorujete vi. Pri vsakokratnem dostopu do spletne strani se splošni, neosebni podatki (uporabniki spletnega iskalnika, število obiskov, povprečen čas obiska na spletni strani,) samodejno beležijo. Te informacije uporabljamo za merjenje priljubljenosti naše spletne strani in izboljševanje vsebin in uporabnosti. Vaši podatki niso predmet nadaljnje obravnave.

 

Vsi vaši osebni podatki, ki nam jih poste posredovali pri prijavi na e-novice ali ob prijavi v spletno trgovino ter sistem za pošiljanje novic, bodo varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 67/2007 in nadaljnje spremembe)

 

 

Z uporabo tega spletnega mesta obiskovalec potrjuje, da sprejema navedene pogoje in z njimi soglaša