Pogoji poslovanja hud-outlet.si

POGOJI POSLOVANJA
Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine hud-outlet.si določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jo izvaja podjetje Positano d.o.o., Šercerjeva cesta 13 3320 Velenje. Splošni pogoji poslovanja Spletne trgovine 
hud-outlet.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi e-poslovanja. Spletna trgovina je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabnikom. Upravlja jo podjetje Positano d.o.o. Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v Spletni trgovini hud-outlet.si

.

Podjetje Positano d.o.o. in kupec urejata medsebojne obveznosti pri nakupih prek spletne trgovine hud-outlet.si s temi splošnimi pogoji. Vsak uporabnik spletne trgovine hud-outlet.si ima uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi. Geslo je tajno in znano le uporabniku, ki ga dobi prek elektronske pošte. Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal samo on oziroma oseba, ki je pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.

 

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje Spletne trgovine hud-outlet.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Vse cene so v EUR in vključujejo DDV.  Pridržujemo si pravico do sprememb cen. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini 
hud-outlet.si in se lahko razlikujejo od cen pri ostalih prodajalcih. Kljub prizadevanju čim večje ažurnosti in točnosti, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo kupcu ponudil rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

KOŠARICA. NAROČANJE


Preden pričnete nakupovati preberite vse v opisu "KOŠARICA-NAROČANJE"GARANCIJA
Vsi izdelki v prodaji v Spletni trgovini 
hud-outlet.si  imajo garancijo. Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji, navedeni na garancijskem listu, ki je priložen vsakemu izdelku.
 

Garancija se ne upošteva v naslednjih primerih:

  • neupoštevanje navodil za uporabo,
  • malomarno ravnanje z izdelkom,
  • poškodbe, nastale zaradi mehanskih udarcev po krivdi kupca oziroma tretje osebe,
  • nepravilna vgradnja in priklop.

 

PRAVNO OBVESTILO
Spletna trgovina hud-outlet.si je last podjetja Positano d.o.o., ki jo tudi upravlja. Podjetje Positano d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe vseh podatkov, ki so objavljeni na tem spletnem mestu. Zaradi ročnega vnosa podatkov o artiklih si pridružujemo pravico do morebitnih napak.